Cavalier -matkalaukut Porissa myy Manner-Laukku - OUTLET-hinnat!!

_

Cavalier -matkalaukut

 

Cavalier - Matkoilla mukana vuodesta 1989.

Merkki

Cavalier -matkalaukut ovat kenties Suomen myydyin matkalaukkubrändi. Cavalier on kotimainen merkki: suosion syynä on edullisen hintatason lisäksi suomalaisten tarpeiden ja mieltymysten mukainen varustelu, design ja värimaailma. Cavalierit valmistetaan yhteistyössä maailmaan suurimpiin kuuluvien tehtaiden kanssa. Cavalier -matkalaukut ovat tunnettuja siitä että niistä löytyy yleensä laajentamis-mahdollisuus. Pyörien ominaisuuksiin ja vaihdettavuuteen on kiinnitetty huomiota. Cavalierin Premium-sarjoissa (DLX, Chrome) on uskomaton varustelu jota ei löydy mistään muusta markkinoilla: tuplaväliseinät molemmin puolin, valtavasti taskuja, tuplaremmit, sekä laajennettavuus, supervahvan valurungon lisäksi, joka on myös markkinoiden kevyimpiä. Kysy myyjältämme eri vaihtoehdoista!

Runko-materiaalit

Cavalier-matkalaukuissa käytetään joko 100% abs-muovia (edullisimmat laukut meillä 30-70€) tai todella vahvaa 100% polypropyleenia eli valumuovia, joka on testatusti polykarbonaattiakin paljon vahvempaa, mutta nykyään yhtä kevyttä ja jopa kevyempää. 

Cavalierin etuna huollettavuus

Cavalier -matkalaukuille on ominaista huollettavuus: samassa hintaluokassa mitään muita laukkuja ei yleensä pystytä huoltamaan eli vaihtamaan pyöriä, aisaa jne. Cavalierissa se on usein mahdollista. Ostaisitko polkupyörän jonka renkaita ei voi vaihtaa? Aivan. Mielestämme yksi tärkeimmistä asioista, vaikka asia ei tule usein ehkä kaikille mieleen ensimmäisenä kun laukkua valitsee. Esimerkiksi renkaat kuluvat tai voivat särkyä heittelyissä, vaihtomahdollisuus kannattaa huomioida (yli 90% laukuista kaupoissa eivät ole huollettavissa). Myös muut meidän valikoimiimme kuuluvat merkit ovat yleensä korjattavissa meillä. 

Matkalaukkujen korjaus meillä

Olemme Cavalierin ainoa huoltoliike Porissa joten tuo aina suoraan meille kun laukkusi tarvitsee huoltoa tai se on särkynyt vaikka lennolla. Kaikkein halvimpiin kampanjatuotesarjoihin tai vanhempiin Cavaliereihin ei voida luvata osia, kannattaa kuitenkin meiltä aina tiedustella korjausmahdollisuudesta. Meille lähetetään mm. kuvia rikkuneista laukuista ennen meille tuontia. Meillä onnistuu osavaihtojen ja lukkokorjausten lisäksi myös esim. lievät vetoketjuvauriokorjaukset ja runkojen epoksi-liimaukset. Kannattaa huomioida että suutareilla ei ole varaosia matkalaukkuhin, joten he joutuvat tilaamaan osat meiltä. Edullisimmin ja helpoimmin tuot laukun suoraan meille huoltoon.

Toivomme hyviä matkoja Cavalier-matkalaukkusi kanssa!
Cavalier -tarjouksia tulossa pian sivulle! 

Lähetämme laukkuja myös postitse!
Tilaa netissä, Facebookissa tai Instagramissa näkemäsi laukku, tai kysy lisää ► Me autamme!
  1. Sähköpostilla mannerlaukku@gmail.com
  2. Lähetä viesti Facebookissa ► LINKKI  (face/mannerlaukku)
  3. Lähetä viesti Instagramissa ►LINKKI  (insta/mannerlaukku)
  4. Tai soita 02 6411 759
  5. Tai: Tervetuloa myymälään! Meillä on turvallista ja rauhallista asioida.


 

SIVUKARTTA / MENU (klikkaa!)

Manner-Laukku Ky - Laukkukauppa PORI

Osoite: Yrjönkatu 15, Teljäntori, 28100 PORI

Avoinna: ma-pe 10-17, la 10-14

Pistä viestiä somessa!!!

SOITA! myymälä: 02 641 1759

Sähköposti: mannerlaukku@gmail.com

Manner-Laukku Facebook Instagram linkki