Matkalaukkujen korjauspalvelut - vanhojen laukkujen korjaus - Samsonite, Cavalet, Cavalier, Roncato ym.

_

Matkalaukkujen korjauspalvelut

 

Me korjaamme laukun kuin laukun jos vain se on mitenkään mahdollista / osia on!

Me Manner-Laukussa korjaamme kaikki vanhat matkalaukut, ainoana Porissa, riippumatta mikä merkki ja mistä ostettu ja milloin; sikäli kuin vain osia on! Tuo laukkusi arvioitavaksi. Tai lähetä kuva sähköpostilla.

Osat alkaen 3€, riippuen osasta ja merkistä, tilaammeko Euroopasta jne.

Korjaukset meillä edullisesti. Esim. perus pyörän vaihto matkalaukkuun 10-15€ silloin kuin pyörä saatavissa. Huom. Samsoniten pyörä voi olla arvokkaampi.

Perusohjeet matkalaukkujen matkalla-rikkomisen yhteydessä: Tarkista aina laukkusi kunto lennon jälkeen, kun saat laukun laukkuhihnalta lentokentällä. Tarkista erityisesti kulmat ja pyörät, aisat ja lukko, toimiiko. Mikäli näet laukkusi vaurioituneen, tee vahinkoraportti jo lentokentällä tulopalvelussa tai sitten lennon jälkeen internetissä lentoyhtiön nettisivuilla.

Huom: Myös vakuutusyhtiösi on aina vastuussa matkalla tapahtuvien vahinkojen yhteydessä, oli sitten tavara laukun sisällä, tai laukku itsessää. Ota meihin aina yhteyttä josko voisimme olla yhteydessä. Teemme mm. virallisia vahinkoarvioraportteja netissä, sähköpostissa ja myymälässä!

Emme valitettavasti ole kaikkien lentoyhtöiden virallinen laukun korjaus-/korvausliike joka johtuu byrokratiasta. Monesti kuitenkin asian voit meillä hoitaa, ja saat korvaukset tilillesi meidän vahinkoilmoitustamme ja kuittejamme vastaan. Ota yhteyttä!


 

SIVUKARTTA / MENU (klikkaa!)

Manner-Laukku Ky - Laukkukauppa PORI

Osoite: Yrjönkatu 15, Teljäntori, 28100 PORI

Avoinna: ma-pe 10-17, la 10-14

Pistä viestiä somessa!!!

SOITA! myymälä: 02 641 1759

Sähköposti: mannerlaukku@gmail.com

Manner-Laukku Facebook Instagram linkki