Manner-Laukku - UUTISET

 

_

Manner-Laukku - UUTISET / BLOGI

 

24.11.2020 - BLACK FRIDAY torstaista sunnuntaihin!
Manner-Laukun Black Friday starttaa torstaina klo 9.00. Facebookiin ja www.mannerlaukku.fi etusivulle tulee Black Fridayn parhaita tarjouksia keskiviikkoillasta alkaen!! Luvassa kova käsilaukkujen erikoiskassa-alennus, -70% matkalaukkutarjouksia (kyllä, Cavalier-matkalaukkuja 20 € kappale, alkaen). Samsoniteja -60%, reppuja ja repputrolleyta jopa -50% hintaan, mustia käsineitä pimeään 9,90 hintaan.. jne jne!!! Arvonta Facebookissa. Keskiviikkoillasta alkaen!
 
13.11.2020 - Käsinemarkkinat! Vilske on hurja mutta käsineitä riittää!

Olemme laajentaneet käsinevalikoimaamme tänä vuonna ja erityisesti panostaneet ennätyksellisen isoon käsinevarastoon niin ettei käsineet/koot loppuisi tänä talvena liian aikaisin, sillä jo viime talvena myimme ennätyskappalemäärän sormikkaita ja lopputalvesta kokoja tai malleja ei enää oikein ollut! Meiltä löydät niin miesten kuin naisten käsineet ja uskomattoman hyvään hintaan! Päävalikoimamme ostamme suoraan Mutka Oy:n pääkallopaikalta ja keskusvarastolta tuolta Alavuudelta Pohjanmaalta, ilman välikäsiä. Ostamme paljon ja siirrämme hintaedut reilusti asiakashintoihin. Miesten nahkasormikkaat alk.9,90 ja naisten alk. 12,- ja nyt on värejä! On vihreää, konjakkia ja lilaa 12 euronkin käsinettä naisille jne.!

Käsineiden löytäminen on toisinaan hankalaa jos omaa kokoa ei tunnu löytyvän tai oikeaa mallia, tiedämme tunteen. Me kuitenkin palvelemme ja pystymme tuosta vain löytämään oikean kooon jne. eli apua saa meillä! Ovensuulta löydät 6 metrin pituisen uuden käsinealtaan ja sormikkaiden ostaminen ei ole koskaan ollut helpompaa, markkinameininki siis! Meiltä myös nahkakintaat naisille ja miehille. Käsineistä löytyy fleece-, teddy-, finnvilla-, villaneule-, silkki-, ja aitoturkisvuorta. Nyt myös ajokäsineitä miehille! Joulun lahjaideat alkavat meillä siis jo heti ovelta.. paketointikin onnistuu. ;) Tervetuloa käsinekaupoille!
 

24.7.2020 - Reppumarkkinat kuumimmillaan!

Nyt on koululaukkujen ja reppujen sesonki! Reput kouluun, reissuun ja arkeen, niin lapsille kuin aikuisille, meiltä löytyy tottakai! Jättivalikoima reppuja  myymälässämme, paljon tarjouksia ja reppuja jopa 1/2 hintaan. Tietokonereppuja hyvä valikoima, myös Samsonite, ja valikoimassamme myös The Chesterfield Brandin upeat nahkaiset läppärireput. Reppumerkkimme: Enrico Benetti, Cap, Runaway, Beagles, American Tourister, Samsonite, Roncato, Borderline, Bestway, Baxxini, PGN, David Jones, Weplus, The Chesterfield Brand
 

29.5.2020 - Laskimme käsidesien hintaa!

Tarjous! Mustan Virran Panimon laadukkaat, miellyttävätuoksuiset käsihuuhteet eli käsidesit (200ml) nyt 4,99 € !!!! Ennen 6,99. Muissa kaupoissa 7€. Mukava käyttää: keinukorkki! Raj.erä, käytä hyödyksi ja poikkee hakeen kotiin tai laukkuun! :D

 

25.5.2020 - Kasvosuojat saapuivat!

Kasvomaskit saapuivat myymäläämme suomalaisilta toimittajilta! Meiltä 26.5 alkaen ostettavissa keskustan muita kauppoja edullisemmin laadukkaita uudelleen pestäviä kasvosuojia. Suomalainen laadukas malli 10,90€ (muissa kaupoissa 12-19,95€) joka on kaksinkertaista 100% puuvillaa, pehmeä ja mukava, kestää täysin puuvillaisena paljon pesua! Halvempi malli tarjous 8,90€! Päällinen 100% puuvillaa, sisäpuolella filtterinä viskoosikangas.


  

SIVUKARTTA / MENU (klikkaa!)

Manner-Laukku Ky - Laukkukauppa PORI

Osoite: Yrjönkatu 15, Teljäntori, 28100 PORI

Avoinna: ma-pe 10-18, la 10-15

  Loppuviikon erikois-aukioloajat:  

  KE 10-18   TO 9-18   PE 9-18   LA 9-15   SU 12-15  

Pistä viestiä somessa!!!

SOITA! myymälä: 02 641 1759

Sähköposti: mannerlaukku@gmail.com

Manner-Laukku Facebook Instagram linkki