Manner-Laukku - YRITYS ja sen tarina!

_

Manner-Laukku - Rakkaudesta laukkuihin

Meistä:

Olemme laukkukauppa. Myös maahantuoja. Nykyään myös Porin keskustan ainoa varsinainen matkalaukku- ja reppukauppa. Edullinen hintataso ja reilut valikoimat, siinä reseptimme!

Manner-Laukku Ky on tunnettu porilainen pitkän historian omaava laukkukauppa. Olemme sekä laukkujen ja nahka-alan erikoismyyjä, että myös maahantuoja: Olemme maahantuoneet itse 80-luvulta asti ja vaikka olemme itsenäinen yritys, maahantuonnissa olemme tehneet yhteistyötä osana OK-Laukkuketjua vuodesta 1981 asti. Tämä takaa edelleen tänäkin päivänä parhaan hintatason ja laukkuvalikoiman jota et löydä muualta!

Päätuotteemme ovat matkalaukut, käsilaukut, reput ja lompakot. Sen lisäksi myymme myös mm. matkakasseja, ostoskasseja ja -kärryjä, sateensuojia, käsineitä, vöitä, matkavarusteita ja toilettilaukkuja.. nyt myös kasvomaskeja ja käsidesejä. Ja koska kilpailutamme aina hinnat, voit olla varma että meillä teet varmasti edulliset kaupat.

Asiakaspalvelu on meillä myös aina taattu, me palvemmme joka tilanteessa ja loppuun saakka. Meillä ei tarvi kuitenkaan myyjiä pelätä, vaan saat asioida myös täysin omassa rauhassa, jonka takia mm. kassa on liiketilassa sivussa: jotta sinä saat rauhassa katsella! Meillä asiakastyytyväisyys ja hintalupauksemme täyttäminen on tärkeää. Arvostelethan yrityksemme myös Facebookissa tai Googlessa! :)

Terveisin, yrittäjä Miika Silfver

  

SIVUKARTTA / MENU (klikkaa!)

Manner-Laukku Ky - Laukkukauppa PORI

Osoite: Yrjönkatu 15, Teljäntori, 28100 PORI

Avoinna: ma-pe 10-17, la 10-14

Pistä viestiä somessa!!!

SOITA! myymälä: 02 641 1759

Sähköposti: mannerlaukku@gmail.com

Manner-Laukku Facebook Instagram linkki