Manner-Laukun yrittäjä Miika Silfver

_

Manner-Laukun yrittäjä

 

Nykyinen yrittäjä 2008-

Isovanhempani Altti ja Sinikka Karaus, ruokakauppansa Keikyällä myytyään, perustivat Manner-Laukun Porin torin reunaan nykyiselle Nortamonkadulle kesäkuussa 1980.

Isovanhempani lopettivat Nortamonkadulla sijainneen Manner-Laukun syksyllä 2007 siirryttyään eläkkeelle. 27 vuoden historia sai kuitenkin yllättäen uuden jatkon kun minä, perustajien lastenlapsi, perustinkin kesken tradenomi-koulutukseni uuden Manner-Laukun Teljäntorille Porin keskustaan alkuvuodesta 2008. Olin 23-vuotias! Olin aina haaveillut yrittäjyydestä, muodossa jos toisessa, itse tekemisestä ja itse suunnittelemisesta. Hetki oli täysin omaan rahoitukseen perustuvan aloituksen kannalta juuri oikea: Vain hetkeä myöhemmin syksyllä vuonna 2008 maailmanlaajuinen rahoituskriisi ja taantuma olisivat tehneet haaveesta toteutumattoman unelman!

Takana jo 12 vuotta yrittäjyyttä. Matkalaukut ovat henkilökohtaisesti erityisen lähellä sydäntäni eli erikoisalaani. Ala on kokenut suurta uudistusta viimeiset vuodet: Oma suomalainen merkkimme Cavalier on saavuttanut laadussa jopa Samsoniteen yhdistetyn tason markkinoiden edullisimpana premiumiin huippumalleillaan yltävänä merkkinä. Olen ylpeä saadessani olla henkilökohtaisesti mukana suomalaisen Cavalierin merkin kehittämisessä ja huipputiimimme käykin tapaamassa yhteistyö-partnereitamme säännöllisesti Aasiassa. Kaikki designista merkkiin, varusteluun ja markkinointiin on suomalaista työtä!

Matkustaminen jota työ laukkujen maahantuojana hyvin paljon tuo mukanaan, on tämän työn suola. :)

Mitä on yksityisyrittäjyys nykyajan Suomessa? No ei niin erikoista, loppujen lopuksi! Töitä on toki paljon, jotkut niitä enemmän ulkoistavat nykyään, mutta jos jotain pystyy itsekin tekemään, toki silloin kannattaa itse tehdä. Tämäkään ala ei kuitenkaan ole nykyään mitenkään itsestään selvää tai korkeakatteista, päinvastoin. Teenkin yrityksessämme töitä lattioista kattoon: lattioiden imuroinnista lehtimainosten suunnitteluun. Työpäivät koostuvat logistiikan, maahantuonnin, toimistotyön, markkinoinnin ja myymälätyön sulavasta yhteen liittämisestä. :P

Terveisin,

Miika Silfver

yrittäjä, toimitusjohtaja

Yrittäjä Miika Silfver, Manner-Laukku

SIVUKARTTA / MENU (klikkaa!)

Manner-Laukku Ky - Laukkukauppa PORI

Osoite: Yrjönkatu 15, Teljäntori, 28100 PORI

Avoinna: ma-pe 10-17, la 10-14

Pistä viestiä somessa!!!

SOITA! myymälä: 02 641 1759

Sähköposti: mannerlaukku@gmail.com

Manner-Laukku Facebook Instagram linkki